Koncernen fischer

fischer er i dag en global virksomhed med de fire forretningsområder befæstigelsessystemer, automotive systemer, fischertechnik og procesrådgivning. Den i årtier konstante, succesfulde vækst og vores markedslederskab inden for befæstigelsesteknik skyldes ikke mindst vores innovationskraft. I den forbindelse ser vi innovation i forstand af permanent fornyelse. Denne fornyelse begrænser sig ikke kun til vores produkter. Også tekniske procedurer, organisation og alle forretningsprocesser kontrolleres dagligt, f.eks. hvad vi kan forbedre, hvordan vi kan undgå spild, for at skabe mere værdi for vores kunder og virksomhed.

Vi er en familieejet virksomhed, der ledes af et medlem af familien Fischer. I det ser vi mange fordele. Hos os er kunderne og deres behov samt vores medarbejdere målestokken for alle ting, ikke aktionærerne eller kvartalsrapporten. Vores tanker og handlen er rettet mod langsigtede mål. Korte beslutningsveje hjælper os dog også til at reagere hurtigt og fleksibelt på skiftende rammebetingelser.

I vores filosofi har vi defineret de værdier, som er bindende for alle medarbejdere i virksomheden og som bestemmer vores handlinger for at nå vores mål: innovativt, på eget ansvar, seriøst. Dette og processen med løbende forbedring forudsætter kvalificerede, virksomhedsorienterede medarbejdere. Medarbejderne er vores største aktiv, ikke anlæg og maskiner. Derfor investerer vi kraftigt i ud- og videreuddannelse.

Befæstigelsessystemer

Befæstigelsessystemer

Det centrale punkt hos fischer er området befæstigelsessystemer. Det er vores særlige kompetence. Med over 14.000 produkter har vi en løsning til ethvert befæstigelsesproblem.

fischer automotive systemer

fischer automotive systemer

fischer automotive systems er en førende full service supplier af løsninger til bilkabinen, som giver føreren og medpassagererne en oplevelse af velvære.

fischertechnik og fischer TiP

fischertechnik og fischer TiP

Vores byggesæt i forbindelse med fischertechnik er klassikere på området konstruktionslegetøj. Dette kvalitetslegetøj "Made in Germany" finder sine fans over hele verden.

fischer consulting

fischer consulting

fischer consulting er en international virksomhedskonsulent, der rådgiver virksomheder, institutioner og myndigheder på deres respektive markeder ved udformningen af deres processer og implementeringen af Lean Management.