Løsninger til forhandlere

fischer basissortiment

Vi er der for dig.

  • Både vores interne og eksterne kundekonsulenter, er til enhver tid til rådighed og vil hjælpe med kompetent og pålidelig rådgivning.
  • Pr. telefon eller på stedet: Vi hjælper dig med at vælge de korrekte produkter til opgaven, og finder den bedste og mest økonomiske løsning.
  • Logistikken skal være god under projektarbejde: Derfor tager vi os af alle dine spørgsmål om produkternes tilgængelighed og leveringstid, og leverer direkte til byggepladsen.

Vores leveringsbetingelser

Derfor kommer alle de nye tendenser og innovative løsninger til dig. Vi forklarer præcis, hvad du bør vide for altid at være up to date.

Professionelle forhandlere

fischers produkter er repræsenteret i Danmark i over 500 professionelle forhandlere byggemarkeder. 

Er du ikke repræsenteret i vores forhandlersøgning? Kontakt os for mere information om hvordan du kan komme på listen. Vi styrker forhandlerne med et langvarigt partnerskab, som indeholder en række forskellige kurser og demoer.

Vores fischer-Akademi

Den fælles base for bæredygtig succes!

Kompakt, gennemskuelig og rentabel for din succes og tilfredshed hos dine kunder! Standard befæstigelsesprodukter, bliver efterspurgt ofte af dine kunder. Derfor er tilgængeligheden af disse produkter af højeste prioritet for at tilfredsstille efterspørgslen.

Med fischer basissortiment opnår du en langsigtet salgssucces!

  • Sikre en regelmæssig og tilbagevendende omsætning
  • Høj kundeloyalitet gennem optimal tilgængelighed af produkter
  • Dækning af alle standardprodukter for hver produktgruppe
  • Informationsforespørgsler fra din kunde vil reduceres

Stærkt partnerskab medfører omsætning

  • fischers succes er baseret på stærke partnerskaber med forhandlere. fischer befæstigelsespartnere har kvalificeret sig som premium-partnere, med deres særlige kompetencer.
  • fischer befæstigelsespartnere tilbyder kunderne personlig support på byggepladsen, og har de vigtigste fischerprodukter på lager og har derudover hurtig adgang til hele sortimentet. Slutbrugerne vejledes af kvalificerede specialister, som er uddannet på fischer-Akademiet.
  • Find nyheder og attraktive kampagner på fischer produkter, hos en af fischers forhandlere. Din nærmeste forhandler findes igennem forhandlersøgningen.

Retail Connect

Enkel og gennemsigtig bestilling

Du har modtaget de ønskede oplysninger om fischer-produkterne på vores hjemmeside, og nu vil du gerne købe produktet?

Fra nu af er det ikke længere noget problem.

Ved hjælp af fischer Retail Connector får besøgende på fischer-webstedet nu mulighed for at bestille det ønskede produkt online. Der er et udvalg af højkvalitetsforhandlere til rådighed for dig. Herefter har fischer valgt detailhandlerne omhyggeligt, hvilket sikrer en problemfri og effektiv behandling.

Bare klik på den røde købsknap og vælg en passende forhandler for dig.

Billeddatabase

fischer salgskontor

fischer a/s
Sandvadsvej 17A
4600 Køge

sc93-delivery-1