Løsninger til gør-det-selv

fischer har noget til enhver anvendelse: En meget speciel når det kommer til det - eller en universal til hver væg.

Hvilken dowel vælger jeg i hulrum, i fast sten eller i brættet? Hvilken dowel er rigtig til min ansøgning?
Du har forskellige muligheder for at finde dowels.

Produktsøgeren til hjemme forbedring

fischer har den rigtige løsning til enhver opgave: En helt speciel, når det er nødvendigt - eller en universaldybel til alle vægge.

Hvilken dybel vælger jeg i hulrum, faste mursten eller træmaterialer? Hvilken dybel er den rigtige til min opgave? Har du nogensinde spurgt dig selv disse spørgsmål og ikke fundet en måde at hjælpe dig selv på?

Til produktsøgeren

Produktsøgeren app

Produktsøgeren er også tilgængelig som en gratis app til smartphone eller tablet:

i App Store til iOS-enheder
og i Play Butik til Android-enheder

Med bare et par klik vil alle DIY-entusiaster også lære alt om fiksere, byggematerialer og installation. Også den næste forhandler viser dowel finder app direkte.

Produkt online catalouge DIY

Takket være de specielle filterindstillinger i vores online produktkatalog, kan den ambitiøse gør-det-selv mand/kvinde også finde det rigtige produkt til hans/hendes befæstigelsesopgave
Gå til produkt online catalouge
Duotec Heimwerker Modell des Monats

Handyman produkt af måneden

fischer DUOTEC, specialister til hulrum, er en letvægts tunge løsning, især i panelbyggematerialer. Nu fås i to størrelser.
Duotec

Forhandler søgning 

Find fischer forhandleren i dit område. Indtast kun postnummeret eller stedet!
Gå til forhandler søgning

Endnu hurtigere til den rette befæstigelse med fischer farveguidesystem!

Med denne hjælp kan du hurtigt vælge, hvilket produkt du har brug for. Måske har du kun brug for dybler, men måske også skruer, en skruekrog eller andet tilbehør.
Ligeledes er der fischers farveguidesystem, hvor du kan vælge produktkategori, at efter hvilket byggemateriale der skal fastgøres i.

Ud over det, finder du piktogrammer på emballagen, med information om maksimal belastningskapacitet i kilo samt yderligere fastgørelsestip.

Du kan også finde alle oplysninger med vores produktsøger vores website.

Den egnede hylde er fundet og skal nu hænges op på væggen - for at løse opgaven sikkert, er de rigtige dybler og skruer nødvendige.

Bare et hurtigt besøg i byggemarkedet for at hente de egnede produkter - men når man så står ved hylden, bliver man i tvivl om hvilke dybler, der er de rigtige.

Det rigtige valg af dybler og skruer afhænger i grunden af vægten på det, der skal fastgøres og det byggemateriale, der skal monteres i.

Der findes en passende løsning fra fischer til alle fastgørelsesbehov - for at finde denne løsning kan underafsnittet i menuen og fischer farveguidesystemet hjælpe dig.

fischer salgskontor

fischer a/s
Sandvadsvej 17A
4600 Køge

sc93-delivery-1