A|C|T - Advanced Curtain wall Technique 

Det komplette system til fastsættelse af ventilerede facader

fischer tilbyder med systemet ACT (Advanced Curtain Wall Technique) et innovativt højkvalitets komplet system til fastgørelse af ventilerede facader til arkitekter og projektplanlæggere. Udover en bedre funktionalitet og økonomiske fordele indebærer system ACT især en fremragende arkitektonisk kreativt omfang:

ACT gør det muligt at anvende facadeplader lavet af ashlar fra 20 mm tykkelse samt glasplader ESG og TVG fra 6 mm glas tykkelse.
Endvidere kan fastgørelsesankers placering på bagsiden af bordet frit vælges. Udveksling af enkelt eller flere boards er nemt at håndtere. Selv afslørende paneler kan løses nemt og med høj fleksibilitet.

Æstetisk højdepunkt:
Undercut teknologien i forbindelse med fischer Zykon-panelanker FZP-II sikrer, at der ikke er synlige fastgørelseselementer i leddet.

ACT udvider valgmulighederne og reducerer omkostningerne

fischer ACT System åbner vejen for ubesværet og omkostningseffektivt design af attraktive, komplekse løsninger. Årsagen ligger i selve systemet - FZP II, fischer zykonpanelanker, som er undercut og derfor stressfrit fastgørelsessystem, der er installeret i forboret konisk hul.

Denne teknologi tilbyder flere gange højere ultimative belastninger end konventionelle besæftigelser. Fordi ankerpositionering kan optimeres, reduceres bøjningsmomentet i panelet med ca. 50% sammenlignet med traditionelle systemer.

Dette tillader reduceret paneltykkelse og større panelstørrelser. Desuden kan den varierede paneltykkelse kompenseres ved brug af stand-off ankertyper.

ACT Systemteknologi kombinerer perfekt brug af panelankre, individuelle understrukturer og sofistikeret boreteknologi. Dette betaler sig på byggepladsen, hvor installationen er hurtig og enkel, uafhængig af vejrforholdene. Konstruktionstiden er reduceret og det er også omkostninger. 

De tre ACT-systemer

System one - skjult vedhæftning af tungere facader

SystemOne, fischers underkonstruktion, er en integreret del af ACT systemteknologi. Den er designet til belastninger af store, tunge, naturstenpaneler og til overbygning af ikke-bærende strukturelle elementer. SystemOne reducerer installationstider og støj på stedet, f.eks. under renoveringsarbejder, og gør det lettere at udskifte paneler.

Omkostningseffektiv og standard-kompatibel: fischer vinkelbeslag til mekanisk fastgørelse af afslørende paneler på SystemOne-understrukturen.

System one light - Skjult fiksering af lysere facader

SystemOne-light er en effektiv løsning, når det kommer til at installere ventilerede facader lavet af letvægtfacadedele; ade paneler. Som det man forventer, tilbyder dette skinnesystem også alle de fordele, som gør SystemOne unik:

 • Hurtig installation takket være kroge og hængesystem     
 • Intet forankringspunkt synligt     
 • designet til store belastninger     
 • brodannelse af ikke-bærende strukturelle elementer     
 • Perfekt til montage på stålkonstruktioner      
 • mekanisk fastgørelse til afsløringspaneler     
 • ikke-destruktiv udskiftning af façade paneler

Vægbeslagssystem:

 • Minimerede kuldebroer     
 • Reducerede boreomkostninger     
 • Støjreduktion under renoveringsarbejder     
 • Tør installation, selv ved ekstreme temperaturer

Skjult montering af glasfacader

ACT-boreteknik, ligesom vores undercut anker og underkonstruktion, er den nyeste teknologi. Delene til boring af koniske huller er vigtige dele af det samlede system, der består af boret hul og anker.

Til boring tilbyder fischer internt udviklede maskiner i forskellige størrelser lige fra bærbare maskiner til brug på stedet til store produktionsanlæg. Disse maskiner muliggør hurtig og omkostningseffektiv boring af huller takket være diamantdrevne boreværktøjer. Indstillingsapparater anvendes til at anbringe ankerne i panelerne. Specialister på ACT Competence Center tilbyder et omfattende udvalg af tjenester i forbindelse med boring og indstilling:   

 • Stort udvalg af maskiner     
 • Store maskiner til seriel produktion     
 • Støtte til valg af maskine     
 • Køb / leje af maskiner

Den første glaspunktsfastgørelse med undercut i verden er den nyeste teknologi

Deutsche Institut für Bautechnik (DIBt) i Berlin har udstedt en generel godkendelse af fischer Zykon punktmontering (FZP-G). Den revolutionerende udvikling er state of the art og kan nu bruges uden tilladelse i individuelle tilfælde til sofistikeret glasfacedil; ades. Ved at bruge undercut teknologi har fischer lykkedes med at skabe den første punktmontering til glas i verden, hvor hullet ikke trænger ind i glasset.

FZP-G-Z involverer en undercut armatur lavet af rustfrit stål. Den består af keglebolt, ekspansionshylster, plastikhætte, shim-vaskemaskine og fastgørelsesmøtrik. Den glatte yderside af glasset fa & ccedil; ade giver arkitekten et bredere designfelt, samtidig med at modtagelsen af snavs og rengøringskrav reduceres.

fischer FZP-G-Z tilbydes i to varianter til glas med hærdet sikkerhedsglas (ESG eller ESG-H) og lamineret sikkerhedsglas (VSG). Glasruderne kan emaljeres eller belægges og kan også fungere som underlag for solelementer, der er lamineret på.

Service ACT

Vi tilbyder dig all-incusive service fra samme sted
Service

Products ACT

Samlet overblik over alle ACT produkter
Produkte

References ACT

OM det er Metroen i København eller Burj al Arab, fischer har kompetencen
Til fischer referencer
sc93-delivery-1