Installationssystem SaMontec

Sikker montage af rørophæng

Installationssystemer

Med dette sortiment tilbyder fischer et system til pålidelig fastgørelse af alle slags emner i bygningskonstruktionen. Universalskinnesystemer, beslag, forbindelses- og konstruktionselementer, rørbøjler og monteringsudstyr er meget fleksible og alsidige. Den optimale systemløsning, modulopbygget, økonomisk overbevisende og meget installationsvenlig, f.eks. med push-through-systemet.

Du kan finde fischer SaMontec produkter og dokumenter produktonline kataloget.

Til produktet online kataloget

fischer Letskinne System. Nemt og fleksibelt.

FLS-systemet muliggør en økonomisk og sikker installation af vandrette og lodrette installationer. På grund af sin modulopbygning og de formonterede konstruktions- og forbindelseselementer er det let og hurtigt at montere.

De fleksible skinnesystem er lavet af tre hovedelementer: Skinnerne FLS og fjederbeslag ALK, de færdige monteringselementer montageflange SF Clix 31 og monteringsvinkel MW Clix 90 og ordm ;, samt de optimerede forbindelse elementer FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P og tilhørende vinkler og kanalforbindelser.

Yderligere detaljer vedrørende Letskinne Systemet FLS

Installationssystem FUS

Fleksibelt systemgiver kreative muligheder

fischer udviklede det fleksible installationssystem ud af de enkelte komponenter i fischer SaMontec-systemet. Ved monteringskanaler og specielle fastgørelser etableres et installationsniveau i bygninger under halloftet. Dette kan - også forsænkes - justeres og sørger for at lede alle slags emner på ethvert ønsket punkt på produktionsniveauet.

Systemet er ikke kun egnet til nye konstruktioner, men også til efterinstallationer. fischer etablerede derfor kreative muligheder for ingeniører og arkitekter. Lys- eller lydreduktionselementer kan f.eks.fastgøres på systemet.

fischer understøtter dimensionering af rørophængskanaler og de nødvendige fastgørelseselementer med designsoftwaren fischer SaMontec.

fischer SaMontec

Har du spørgsmål? Kontakt os!
sc93-delivery-1