Aftryk

fischer a/s
Sandvadsvej 17A
DK-4600 Køge
Tel: +45 4632 0220

Ophavsret

Alle tekster, billeder, grafik, lydfiler og andet indhold på dette websted samt deres arrangement og design er beskyttet af ophavsret og andre beskyttelseslove. Indholdet på dette websted må ikke kopieres, distribueres, ændres eller gøres tilgængelige for tredjeparter til kommercielle formål.

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet af dette websted er blevet oprettet og vedligeholdt med yderste omhu. fischer a/s påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden og aktualiteten af det leverede indhold og udelukker derfor ansvar for tab eller skader af enhver art, der direkte eller indirekte skyldes brugen af dette websted. På samme måde påtager fischer  a/s intet ansvar for websider fra andre operatører, da besøgende på denne hjemmeside har adgang til links indført her. Disse tredjepartsindhold er eneansvar for dets leverandører.
Kun brugen af hjemmesiden til fischer a/s skaber ikke kontraktforhold mellem brugeren og fischer a/s

Beskyttelse

fischer tager beskyttelsen af dine private data meget alvorligt og behandler dine data meget omhyggeligt og fortroligt. Brug af data er kun inden for de respektive gældende databeskyttelsesbestemmelser.

Ved at besøge denne hjemmeside kan oplysninger om adgang (dato, klokkeslæt, side vist) gemmes. Disse data er ikke personlige data, men er anonyme. De vurderes udelukkende til statistiske formål. En overførsel til en tredjepart, til kommercielle eller ikke-kommercielle formål, finder ikke sted.

Personlige data indsamles kun, hvis du f.eks. bruger det på egen hånd, når du beder om produktkataloger. Der vil du blive informeret om det planlagte forarbejdningsmål og om nødvendigt dit samtykke til opbevaring. Dine data krypteres før transmission og behandling for at beskytte den mod uautoriseret adgang.

fischer a/s gør opmærksom på at overførsel af data på internettet (f.eks. via e-mail-kommunikation) har et sikkerhedsgab og ikke kan beskyttes fuldstændigt mod tredjepartsadgang.

Tekniske anbefalinger

Dette websted er optimeret til en skærm med en skærmopløsning på 1024 x 768 pixels. Vi anbefaler, at du bruger en af følgende browsere: Microsoft Internet Explorer version 8.0 / højere eller Mozilla Firefox 12.0 / højere.
Denne hjemmeside blev realiseret med Sitecore indholdssystemet og FACT-Finder søgemaskinen.


cd-558b44897d-xz2c8