fischer-akademiet
fischer-akademiet

fischer-akademiet - få viden om befæstigelsesteknik

Uanset hvilken applikation man som ingeniør, håndværker eller fabrikant står over for, har man brug for en vifte af oplysningerfor at finde den korrekte befæstigelsesløsning. Kun dette sikrer, at en loftslampe bliver hængende, eller at en robot fungerer ubegrænset. fischer- akademiet giver dig mange muligheder for at få ny viden.

35 år fischer-akademiet - 35 års kompetence og know-how

På vores seminarer underviser vi specifikt til vores målgruppe, så det bliver relevant for lige netop dig. Derfor er vores undervisere, nogle der forstår din situation og har mange års erfaring inden for befæstigelsesteknik.Vi tilbyder både teoretisk træning og "hands'on" praktisk træning.
Vi anvender up-to-date teknologi i vores træning og informerer om de gældende standarder og retningslinjer. Vi gennemgår eventuelle nye europæiske/skandinaviske lovbestemmelser og regler.
Vores certificerede undervisere er under og efter seminarerne til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål. Vi står gerne til rådighed for særlige ønsker - bare kontakt os. Sammen finder vi en passende løsning lige præcis til dig.

Kontaktpersoner fra fischer-akademiet

Lars Holbæk
Nordic Product Manager
cd-558b44897d-xz2c8