BIM Service

Mere end en model

BIM Service

Sæt fart på planlægnings- og byggeprocessen

Det kan være udfordrende at anvende BIM i forbindelse med kreering, håndtering og anvendelse af digitale representationer. Vores BIM-tjenester hjælper dig med at have styr på disse processer og få mest muligt ud af BIM, dvs. reducere omkostninger ved at forbedre kvaliteten og informationsflowet - fra design, til konstruktion, til anvendelse og vedligeholdelse af bygningen.

Vi glæder os til at hjælpe dig i dine projekter.

Send venligst din foresprøgsel til BIM@fischer.de.

Vores BIM-tjenester

Gør-Det-Selv ingeniørarbejde

Alle relevante fischer-produkter er udstyret med basale BIM-egenskaber.
Dette muliggør udformning og digital præsentation af vores produkter. Vi tilbyder denne service helt gratis i vores servicepakke, Classic.

3D Scanning, Field til BIM

Hvis der skal planlægges ombygnings-eller udvidelsesforanstaltninger, giver 3D-målinger det idelle fundament for præcis modellering for at spare omkostninger senere på byggepladsen. fischer leverer komplette 3D-scanningstjenester, inklusive point cloud analyser og As-built dokumentation.

BIM ingeniørarbejde

Fra koncept til design til det maksimale niveau for modellering (LOD 500), tilbyder we kontinuerlig support på hvilket som helst designtrin for at sikre et gnidningsfrit BIM-flow. Fra strukturel forankring til installationssystemer og underskonstruktioner til facader.

BIM til Field on site support

Præcis positionering af borehuller eller forinstallering dele har aldrig været nemmere med BIM til field support. Overfør delene fra 3D-modellen direkte til byggepladsen med nøjagtig præcision og lav tilpasninger direkte på pladsen.

Overblik over vores servicepakker


Konceptuel design 3D indhold Detaljeret design Fuld modellering 3D Scanning BIM til field support As-built dokumentation
Pris
Servicepakke Classic

x

x


Gratis

Servicepakke Avanceret

x

x

x

x
Afhænger af projektet
Servicepakke Premium

x

x

x

x

x

x

x

Afhænger af projektet
cd-cd44994c-28b8t