Where the best is normal.

Where the best is normal.

Rimelig normal: Kvalitet gennem teamwork

Fodbold er som andre aspekter af livet: det er menneskene, der gør forskellen. Med det rette samarbejde kan vi opnå store ting sammen. Det ved ingen bedre end Jürgen Klopp. Den dobbelt-vindende FIFA World Coach of the Year skaber gang på gang vindende hold gennem målrettet motivering, uhæmmet vindermentalitet og store ambitioner. Derfor kan vi også godt sige, at vi som virksomhed har scoret med dette samarbejde. Vi stræber dagligt efter der bedste samtidig med at jagten altid er sat ind på kontinuerlig udvikling mens vi læner os op af Klopps motto; "Dem, der sammen giver alt, hvad de har, bliver kun bedre". Og det at Klopp er vokset op nær vores hovedkvarter i Waldachtal i Tyskland, gør kun matchet endnu mere perfekt. Velkommen hjem, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovation gennem motivation
Where the best is normal.
Citat
Partnerskabet med fischer er intet konventionelt samarbejde; det ligger mit hjerte meget nær. Det føles lidt som at komme hjem.
Jürgen Klopp

#MOTIVATION

 #INNOVATION

 #HOLDÅND

 


Citat
Med sin forbilledlige mentalitet, værdier og professionelle tilgang, passer han perfekt i vores team og derfor også ind i fischer-familien.
Prof. Klaus Fischer
cd-55d6ddcb4c-xlxdf