Der spås om nedgang i byggebranchen i den kommende tid, men ikke desto mindre vælger fischer Danmark at øge sin tilstedeværelse markant på den længe ventede BYGGERI’23 til marts. På den 130 m2 store stand vil de besøgende kunne opleve alle virksomhedens løsninger og produkter og få rig mulighed for at teste dem af på første hånd.

21.-24. marts slår Danmarks største byggerimesse endelig dørene op igen i Fredericia Messehal til BYGGERI’23. På grund af Corona er messen ad to omgange blevet udskudt, men nu er det snart endelig igen tid til at samle hele branchen med fokus på faglighed, viden, netværk og seneste nyt fra de mange udstillere.

Selv om der lige nu spås om dystre tider for samfundsøkonomien generelt og byggebranchen specifikt, så har fischer valgt at stille op på messen med en stand, der er mere end tre gange så stor som sidste messe i 2018.

- Byggerimessen er branchens absolut største begivenhed, og vi glæder os enormt til igen at møde vores kunder og partnere og få lov at fremvise vores mange nye produkter og løsninger, der er kommet til siden 2018, udtaler Nordic Product Manager Lars Holbæk fra fischer, der sammen med sine kolleger står klar til at tage imod de besøgende på stand A-1005

En løsning til enhver udfordring

Og netop de mange nye innovative løsninger er en af grundene til den store forøgelse af standarealet. Siden sidste messe har fischer blandt andet introduceret FIS V Zero, som er en svanemærket injektionsmørtel, FAFS justerklips-skruen, der kan genanvendes igen og igen og hindrer materialespild, samt FIS DB S Pro injektionspistolen, der sparer arbejdsgange og materiale og aflaster brugerens hænder, arme og skuldre. Lars Holbæk fortæller:

- Vi ser frem til at kunne vise vores kunder, at vi har den bedste løsning til enhver udfordring. Disse nye produkter er gode eksempler på, hvordan vi hos fischer kontinuerligt udvikler produkter, der øger effektiviteten og brugervenligheden for vores slutbrugere og samtidig bidrager til et bedre indeklima og et grønnere byggeri.

En åben og aktiv stand

En vigtig del af standen bliver testområdet, hvor det bliver muligt for de besøgende at dykke ned i fischers værktøjskasse og prøve de forskellige befæstigelsesprodukter bor, skruer og kemiprodukter af. Med det tiltag vil fischer forsøge at gøre standen så åben og aktiv som muligt i håbet om masser af interaktion med slutkunderne.

- Den interaktive oplevelse er jo netop det, sådan en messe kan – og som vi har savnet de seneste fire år. Det bliver skønt at komme på græs igen, afslutter Lars Holbæk.

cd-558b44897d-knzkn